Dokonałaś zakupów w sklepie AnKa Biżuteria? Podziel się z nami swoją opinią. Przyślij ją na mail: sklep@AnKaBizuteria.pl. Zamieścimy ją poniżej.

 

Opinie naszych klientów z serwisu Allegro:

 Opinie o sklepie AnKa Biżuteria na Allegro

przykładowe komentarze:

***

pcymorek
Przesyłka szybko wysłana, wszystko super idealnie. Polecam sprzedającego na 100%
16 paź 2016

***

Opinie naszych klientów wyrażone w badaniu przeprowadzonym przez firmę zewnętrzną – data przeprowadzenia badania:

***

czekoladka1_2009Szybko, kolczyki przepiekne..oby wiecej bylo takich allegrowiczow:)Polecam w 100%06 wrz 2016

***

antystan

Doskonała transakcja. Niezwykle solidny i godzien zaufania Allegrowicz. Dziękuję bardzo i pozdrawiam serdecznie.

25 sie 2016

***

p_dominika 

Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar zgodny z opisem. szybka realizacja zamówienia. Polecam!

03 sie 2016

***

Dadzia78

Z przyjemnością wystawiam komentarz. Solidnie załatwiona transakcja. Wszystko w jak najlepszym porządku. Szczerze POLECAM! 100% satysfakcji.

27 lip 2016

***

alicja-a26

Z przyjemnością wystawiam pozytywny komentarz, miły i sprawny kontakt, uczciwe podejście do transakcji. Gorąco polecam tego allegrowicza DZIĘKUJĘ.

15 lip 2016

***

 

Tak piszą o nas klienci, którzy kupili naszą biżuterię na stronie sklepu ankabizuteria.pl:

***

"Witam serdecznie właśnie kurier przywiózł mi zamówiony naszyjnik srebrny z granatami i markazytami sensualna kobiecość jest przepiękny o takim marzyłam zapakowany w ślicznym eleganckim pudełkeczku jestem bardzo zadowolona i na pewno jeszcze będę zamawiać "

 ***

Komplet Biżuterii Srebrnej

"NAISERDECZNIEJSZE ŻYCZENIA; TĘCZOWYCH PISANEK,NA STOLE PYSZNOŚCI,MOKREGO DYNGUSA I WSPANIAŁYCH GOŚCI.ŻYCZY ZADOWOLONA Z ZAKUPÓW KLIJENTKA."
Written by: Kasia B.
Srebrna Biżuteria
Date published: 04/04/2015
5 / 5 stars
***
Sklep AnKa Biżuteria
"Znalazlam Panstwa w googlach szukaajac delikatnej biżuterii srebrnej, Państwa strona od razu wzbudziła moje zainteresowanie z równoczesnym zaufaniem, wszystkie informacje o wysylce cenie sa bardzo czytelne a zdjecia bardzo ładne. Rownie ważny był kontakt telefoniczny i rozmowa z właścicielką sklepu, ktora cierpliwie i kompletentnie opowiedziała o produkcie jednocześnie trafnie doradzajac. Ceny są niezwykle atrakcyjne, wczesniej kupowalam w Aparcie, ale ceny tam mają zbyt wysokie pomimo karty rabatowej ktorą dostalam. Jestem też pod wrazeniem opisów produktów, nie znalazlam tak profesjonalnego podejscia do produktów na zadnej stronie w internecie. Jestem niezmiernie zadowolona że znalazłam ta stronę ."
Written by: Izabela M.
Sklep z Biżuterią Srebrna
Date published: 03/03/2015
5 / 5 stars

 ***

 "Przesyłka dotarła. Pierścionek śliczny.  Pozdrawiam i życzę wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Bozego Narodzenia i nadchodzącego Nowego Roku 2015. "

Urszula K

 ***

Kamea

Dzień Dobry Pani Aniu!
Kamea już dotarła !!! Jest rzeczywiście tak misternie wykonana, jak pokazuje zdjęcie. Jest piękna! Jestem przekonana, że okaże się udanym prezentem. Bardzo gorąco Pani dziękuję! Życzę dużych obrotów i tak zadowolonych klientów jak ja jestem.Pozdrawiam, Anna W.
Written by: Anna W.
Wisiorek Keama
Date published: 21/07/2014
5 / 5 stars
***
Komplet Biżuterii Srebrnej z perełkami
Dzień dobry!
Komplet z perełkami dotarł do mnie wczoraj i musze przyznać, że jest jeszcze piękniejszy niż na zdjęciu. Jesetm bardzo zadowolona ze sposobu realizacji zamówienia i ekspresowej, bezproblemowej wysyłki. Pięknię dziękuję.Jeszcze wrócę do Pani sklepu, tymczasem pozdrawiam serdecznie!
Written by: Elżbieta Milewska
komplet srebrny
Date published: 10/05/2013
5 / 5 stars
***
srebrne kolczyki z kryształem górskim
Dzień dobry,wczoraj otrzymałam przesyłkę - nie spodziewałam się, że tak ekspresowo :) dziękuję.Kolczyki są śliczne - jeszcze ładniejsze, niż na zdjęciu. Bałam się troszkę, dlatego pytałam o możliwość zwrotu, bo zdarzyło mi się kupić biżuterię, która w internecie wyglądała super, a w rzeczywistości już mniej, ale w tym przypadku jest odwrotnie.Pozdrawiam serdecznie
Written by: Oga J.
kolczyki ze srebra
Date published: 04/17/2013
5 / 5 stars
***
Srebrny komplet z AnKa Biżuteria Autor opinii: Ula Chmiel, data przesłania: 14 Kwietnia. Biżuteria urzekająca pięknem! Paniu Aniu, właśnie odebrałam przesyłkę z "AnKa Biżuteria". Komplet jest przepiękny, ale pierścionek urzekł mnie najbardziej :) Polecam Pani idealny sklep internetowy z biżuterią srebrną, który warto regularnie odwiedzać. Ocena: 5

 ***

"Witam serdecznie,Przesyłka dotarła, bardzo dziękuję za szybką realizację i za piękny łańcuszek. :)

Z okazji zbliżających się Świąt Wielkiej Nocy, życzę Pani Wielu radosnych chwil, serdecznych spotkań rodzinnych i smacznego jajka.

Pozdrawiam

Janina" Marzec 2013

 ***

 "Szanowna Pani Aniu,

wszystko w porządku, kolczyki już wczoraj były w Krakowie :-) Są przepiękne. Jeszcze bardziej "eteryczne" i delikatniejsze niż myślałyśmy z siostrą. Ale to chyba dobrze. Przymiarka z sukienką też już była. Pięknie pasują do jej koronkowej góry. Siostra jest bardzo zadowolona zastanawia się tylko, czy nie są za delikatne, ale wg mnie minimalizm jest lepszy niż przesada jeśli chodzi o dodatki :-) 
Bardzo dziękuję za przemiły kontakt, błyskawiczną wysyłkę. I śliczne pudełeczko :-)Życzę wszystkiego dobrego.I "do usłyszenia" :-)
Pozdrawiam serdecznie

A.B. " Marzec 2013

 ***

 "Wasz sklep jest extra...jesteście wszędzie...Facebook, allegro, blog i forum...bardzo fajna strona - super..."  Joanna, Marzec 2013

 ***

 "Bardzo dziękuję , przesyłka dotarła dzisiaj , biżuteria piękna .Należność za przesyłkę przelałam na Pani konto wczoraj po  rozmowie tel.Pozdrawiam i z pewnością nie raz będę  Pani klientką ." Barbara, Marzec 2013

 *** 

"Pani Aniu!Bardzo mi sie podoba Pani sklepik i codziennie do niego zagladam. Co widac po zakupach w Pani sklepie. Jak zauwazyla Pani, juz zamowilam wisiorek, a teraz bransoletke. :) " Beata, Luty 2013

 ***

 "Pani Aniu,W piatek zlozylam kolejne zamowienie. Mam nadzieje, ze Pani jeszcze go nie wyslala. Bowiem mam ochote jeszcze na wisiorek z koralem/ulubiony moj kamien/"lisc Laurowy". Czy moge zamowic?" Beata, Styczeń 2013

 *** 

"widzialam wszystjie te rzeczy, poniekad najbardziej urzekly mnie kolczyki. Poniewaz bardzo lubie komplety to wezne wisiorek i bransoletke rowniez.  Pozdrawiam i zycze milego dnia" Urszula, Luty 2013

 ***

 "Pani Aniu, baaaaardzo dziekujęprzesyłka dotarła, dziś rano jeszcze przed pójściem do pracy pobiegłam więc po nia na pocztę i już jestem ubrana w biżuterie od Pani ... kolor jest idealny więc ciesze się, że takiego wyboru dokonałam ... jesli uda się Pani zdobyć jeszcze bransoletke w tych odcieniach to będzie super dziekuję też za gratisik :-) pozdrawiam serdeczne i życzę przy okazji szczęśliwych, spokojnych i rodzinnych Świąt i wszystkiego najlepszego na Nowy Rok" A.

<link rel="author" href="https://plus.google.com/u/0/117147702660380318883/posts" />

*** 

 "dziekuje ! Wlasnie otrzymalam przesylke od Pani kolczyki sa piekne.

Dziekuje rowniez ze pomogla mi Pani w dokonaniu wyboru! Teraz wiem jak dokonywac zakupow przez Paypela.

do uslyszenia z powazaniem Wioletta " 2012-11-24

 ***

 "Odebrałem przesyłkę od Pani – kamień piękny, pudełeczko – cudo! Bardzo dziękuję. Zapiszę Panią w „Ulubionych” na przyszłość. Pozdrawiam, Zbigniew " 

 ***

 "Komentarz: Bardzo dziękuję za szybką przesyłkę i miłą obsługę. Biżuteria jest w rzeczywistości dużo piękniejsza niż na zdjęciu:-) 

Nie spodziewałam się tego po tak niskiej cenie. Na pewno będę często zaglądać na stronę i polecać koleżankom. Pozdrawiam"

 ***

"Fachowa obsługa, oryginalny towar." 

 ***

"Tak, ponieważ wygląda prosto i estetycznie, ale przez to jest dodatkiem pasującym do wielu rzeczy"

 ***

"biżuteria jest wyjątkowa, w dobrej cenie, na każdą okazję a co najważniejsze ładniejsza niż na zdjęciu"

*** 

"Wspaniałe projekty biżuterii, ciekawe wzory, wspaniały kontakt ze sprzedawcą. Nic tylko wybierać, zamawiać i kupować... a później nosić i niech inni zielenieją z zazdrości...." 

 ***

 "sklep super,szybka realizacja zamówienia.polecam." 

 ***

 "Kupiłam kilka kompletów biżuterii i muszę przyznać, że spełniła moje oczekiwania. Dodam także iż obsługa jest bardzo sprawna a kontakt ze sprzedającą bardzo miły. Polecam wszystkim :)" 

 ***

 "Piękna biżuteria w korzystnych cenach. Jestem zadowolona z każdego zakupu w tym sklepie." 

 ***

 "Sklep jest profesjonalny szybko dostarcza towar do klienta można im zaufać polecam ponieważ mają swietną biżuterie, najlepszej jakości. Pozdrawiam" 

 ***

 "Tak, jestem bardzo zadowolony z dokonanych dotychczas zakupów." 

 ***

 "Efektowna, elegancka biżuteria na każdą okazję. Agnieszka" 

 ***

"Biżuteria oryginalna "

 ***

 "Bardzo miła i rzetelna obsługa. Towar znakomitej jakości.

Dodatkowy plus za doradztwo."

 ***

"Jestem bardzo zadowolony z zakupu biżuteri w Pani sklepie. Nie tylko jest piękna ale i nie spotykana."

 ***

 "Biżuteria, którą kupiłam w sklepie 753.pl jest oryginalna i elegancka, a także tańsza niż ta spotykana w sklepach jubilerskich." 

 ***

 "Bardzo miła i sprawna obsługa, bogata oferta produktów, konkurencyjne ceny. Serdecznie polecam!" 

 ***

 "Bardzo ładna, świetnie się prezentuje, zdjęcia wiernie oddają jej wygląd" 

 ***

 "Jestem bardzo zadowolony z obsługi sklepu. Dobry, przejrzysty serwis i bardzo szybka przesyłka. " 

 ***

"Duży wybór, ładne opakowania, biżuteria ładnie się prezentuje."

 ***

 "Nieszablonowa biżuteria, ciekawe wzory, każda kobieta znajdzie

coś dla siebie"

 ***

 "JUŻ POLECIŁAM :-)" 

 ***

 "Oryginalne wzornictwo, staranne wykonanie, zawsze pięknie zapakowane, profesjonalna i sympatyczna obsługa. Polecam wszystkim. " 

 ***

 "biżuteria ładnie wykonana, miły kontakt, szybka wysyłka" 

 ***

 "Biżuteria ma oryginalne wzory, w których ciekawie łączone są kamienie i bursztyn ze srebrem, a duży wybór sprawia, że każdy znajdzie coś dla siebie. " 

 ***

 "Sklep prezentuje ładną biżuterię, dostawa szybka, wybór produktów duży." 

 ***

 "Obsługa bardzo super, miła i profesjonalna. Reklamacja została uwzględniona natychmiast i na koszt firmy. polecam" 

 ***

 "polecilabym ja poniewaz ta bizuteria jest wyjatkowa, tworzona z pasja i wyobraźnia" 

 ***

 "Oryginalna i ciekawa biżuteria" 

*** 

"Juz dawno to zrobilam i kolezanka od jakiegos czasu tez kupuje bizuterie w Panstwa sklepie."

 ***

 "Ładna, oryginalna i niezbyt droga biżuteria POLECAM !!!" 

 ***

 "Jest bardzo ładna " 

 *** 

"Piękne i eleganckie produkty "z klasą" - na każdą okazję"

 ***

 "Ładna biżuteria, odpowiednia na ślub." 

 ***

 "Biżuteria z tego sklepu jest naprawdę najwyższej jakości. Naprawdę szczerze ją polecam." 

 ***

"solidne wyroby. "

 ***

"BIŻUTERIA SREBRNA JEST WYJĄTKOWA I KAŻDY ZNAJDZIE COŚ DLA SIEBIE. PRZYSTĘPNA CENA:)"

 ***

"Bardzo ładna bizuteria i szczerze polecam. Wyroby trwałe i ludzie zwracaja na nie uwagę"

 ***

"Zdecydowanie tak, ze wzgledu na wysoka jakość produktów, ladne opakowania, nietuzinkowe wzory i przystepna cene. Mysle ze strona internetowa wymaga nieco poprawek, nie jest bardzo czytelna i trudno znalezc powiazane ze soba produkty, generalnie trudno sie tam odnalezc. Powodzenia pani Aniu!"

 ***

 "polecam wszystkim a wydalem mysle ze sporo na zakupy ,doskonala obsluga ,szybka przesylka ,dobre ceny, latwy kontakt,powodzenia i pozdrowienia Aniu " 

 ***

 "Duży wybór i atrakcyjne ceny." 

 ***

 "Biżuteria Pani Ani jest bardzo stylowa i niepowtarzalna.Naprawdę ciężko jest o tak oryginalną biżuterie w jakimkolwiek sklepie " 

 ***

 "Sklep godny polecenia. Osobiście jestem bardzo zadowolona z zakupu. Kontakt oraz dostawa bez zarzutu. Jolka." 

 ***

 "stosunek jakość:cena = bez zastrzeżeń" 

 ***

 "ciekawy wybór, szybka dostawa miła obsługa " 

 ***

 "Tak oczywiście, biżuteria zakupiona w sklepie, jest dobrze zabezpieczona, nie posiada żadnych skaz. Gorąco polecam!" 

Anna Bizera
ul. Konwaliowa 231 Warszawa, Polska 22-098 PL
Phone: 785114550 Website: http://ankabizuteria.pl/

 ***

 "Już polecałam Państwa biżuterię znajomym i z tego co wiem są klientami już stałymi. " 

 ***

 "Towar zgodny z opisem.Super!!!"

*** 

"Piękna srebrna biżuteria w atrakcyjnych cenach. Każdy znajdzie coś dla siebie:)" 

 *** 

"jest w porzadku "

 ***

"Jestem zadowolona z zakupu, i już po ostatnim zakupie przeglądałam Państwa oferte na stronie internetowej. Pozdrawiam"

 ***

 "Kolia dotarla, jest sliczna.... dziekuje...

Marek H"

 ***

 * Są to opinie naszych klientów wyrażone w przeprowadzonym badaniu przez firmę zewnętrzną. 

***

Opinie naszych klientów wyrażone w badaniu przeprowadzonym przez firmę zewnętrzną – data przeprowadzenia badania:

 

Opinie naszych klientów z mediów społecznościowych:

=======================================================


Polecamy srebro, biżuterię srebrną ręcznie robioną oraz modne frywolitki - hand made ze złotych lub srebrnych nici (przeglądałam ofertę pobieżnie, ale nie trafiłam na nic takiego?). Kolczyki, korale, wisiorki, kolie, pierścionki, naszyjniki, bransolety i broszki oferowane na stronie cechują się wysoką jakością wykonania i niespotykaną klasą. Naszą misją jest profesjonalne dostarczanie naszym klientom produktów i usług najwyższej jakości.

Oferujemy srebrną biżuterię najwyższej klasy. Polecamy srebrne kolczyki, kolie z kamieniami naturalnymi Swarovski, pierścionki i zawieszki z koralem, wisiorki z perłami. Hitem są kolczyki z kamieniami Swarovski, pierścionki z granatami, wisiorki z markazytami, onyksem, ametystem, korale Lewanowicz (turkusowe zostały wykorzystane w serialu BrzydUla) oraz kolczyki srebrne Jennifer Lopez z kryształkami Swarovski.

Jesteśmy otwarci na propozycje współpracy w zakresie poszerzania listy produktów, wspólnych akcji promocyjnych, nowych inicjatyw. Zapraszamy zarówno duże firmy, jak i osoby prowadzące działalność jednoosobową, a także osoby fizyczne.


Śledź nas na Facebooku