Kategorie

Certyfikat

Certyfikat

Dokonałaś zakupów w sklepie AnKa Biżuteria? Podziel się z nami swoją opinią. Przyślij ją na mail: sklep@AnKaBizuteria.pl lub napisz opinię na stronie produktu.

Aby zobaczyć opinie proszę zobaczyć na komentarze dla produktów. Poniżej przykłady jak klienci o nas piszą:

 

Opinie naszych klientów z serwisu Allegro:

 Opinie o sklepie AnKa Biżuteria na Allegro

przykładowe komentarze:

***

,,Jestem zachwycona. Całością. Przedmiotem ale i obsługą klienta w AnKa Biżuteria. Bransoletka jest piękna, subtelna, totalnie w moim stylu. Kupiłam sporo biżuterii przez internet i czasami przedmioty w rzeczywistości odbiegały znacząco od tych na zdjęciach. W tym sklepie nie ma to zastosowania. Najwyższa jakość materiałów i wykonania ładnie prezentuje się na zdjęciu ale najbardziej na nadgarstku. Serdecznie dziękuję i szczerze polecam."

24 wrze 2021

***

,,Z przyjemnością podzielę się z Państwem opinią na temat współpracy z Panią Anią. Jej piękną biżuterię odkryłam niedawno. Misternie wykonane kolczyki, wisiory, pierścionki, bransolety niemal natychmiast przykuły moją uwagę. Świetny dobór szlachetnych kamieni, ich piękna koronkowa, nietuzinkowa oprawa oraz każdy dopracowany szczegół. Od razu zapragnęłam nabyć świetne, o geometrycznym wzorze kolczyki z moim ulubionym kamieniem lapisem. Szczerze polecam zakupy w AnKa Biżuteria, świetny sklep i jeszcze lepsza obsługa :)"

21 wrze 2021

***

,,Na stronę sklepu trafiłam przypadkowo. Dokonałam właśnie kolejnego zakupu i po raz kolejny jestem bardzo zadowolona, zarówno z jakości obsługi (łatwość dokonania płatności i szybka dostawa) jak i jakości produktów. Bardzo podoba mi się staranność pakowania produktów w piękne pudełka. Dodam tylko, że zdjęcie biżuterii na osobie (jest, ale nie w każdym przypadku) znacznie ułatwia decyzję o zakupie."

11 sier 2021

***

,,Bransoletka spełniła moje oczekiwania. Jest bardzo gustowna, elegancka. Inna. Połączenie srebra oksydowanego i pereł daje fenomenalny efekt. Wykonana bardzo starannie, kamienie dobrej jakości. Kontakt ze sprzedawcą bardzo pozytywny, miły i przyjemny. Biżuteria bardzo ładnie opakowana, wysyłka szybka. Bardzo dziękuję."

7 sier 2021

***

,,Jestem szczęśliwą posiadaczką kilku pierścionków od AnKa Biżuteria ale i tak zachwyt po zobaczeniu kolejnego był co najmniej taki sam, jak w przypadku pierwszego. Niezmiernie efektowna w swojej pozornej prostocie biżuteria. Dziękuję! :-)"

26 sier 2021

***

,,Czasami zamawiałam biżuterię przez Internet, jednak rzadko kiedy rzeczywistość odpowiadała zarówno opisowi jak i fotografiom obiektu. W tym wypadku jestem bardzo mile zaskoczona. Kolczyki są o wiele piękniejsze niż na prezentowanych zdjęciach. Bardzo dziękuję"

23 sier 2021

***

,,Oferta sklepu bardzo dobrze wyeksponowana. Dokonywanie zakupów łatwe, biżuteria piękna, zgodna z opisem. Kolczyki srebrne z turkusową emalią delikatne, piękne. Dostawa BARDZO szybka, 24h. Jestem niezmiernie zadowolona z zamówionego towaru oraz dostawy. Obsługa rewelacja."

12 sier 2021

***

,,Kolczyki są po prostu przepiękne! Czysta magia! Prezent dla nowego klienta okazał się równie zachwycający. Wszystko starannie i elegancko opakowane. Obsługa jest przesympatyczna. Przesyłka dotarła w błyskawicznym tempie. Zakupy z AnKa Biżuteria to czysta przyjemność, a zakupiona biżuteria oczarowuje... Serdecznie dziękuję i gorąco polecam!"

10 sier 2021

***

,,Biżuteria piękna, niezwykła, jedyna w swoim rodzaju ... Przeszła moje oczekiwania, dopracowana w każdym calu. Dziękuję jeszcze raz Pani Aniu za przemiły kontakt!!! Czekam z niecierpliwością na kolejną unikatową kolekcję biżuterii :)"

14 lip 2021

***

,,Z wielką przyjemnością dodaję tą opinię dla AnKa Biżuteria. Zamówienia biżuterii zrealizowali błyskawicznie na rewelacyjnym poziomie obsługi mnie jako klienta. Przesyłka z moim naszyjnikiem srebrnym była doskonale zapakowana w pięknym pudełku, które mam do dzisiaj. Z ogromną przyjemnością polecam zarówno sklep AnKa Biżuteria jak i oferowane przez nich naszyjniki i wisiorki srebrne czy kolczyki. Polecam"

12 lip 2021

***

,,Jedno słowo, po prostu SUPER, pod każdym względem. Zamówiony prezent zgodny z opisem, wykonany perfekcyjnie, personalizacja elegancka. Zapakowany w piękne pudełeczko, przez uprzejmą Panią Anię. Dostarczono na czas. Polecam firmę AnKa Biżuteria w 100%. Na pewno skorzystam jeszcze z ich usług. Dziękuję. Edzia

2 lip 2021

***

Bransoletkę kupiłam sobie na urodziny i jestem z niej bardzo zadowolona. Czuję, że będzie to jedna z moich ulubionych. Bursztyn otoczony pozłacanym srebrem wygląda pięknie na opalonej skórze. Trochę podchodziłam sceptycznie do zakupu przez internet, bez obejrzenia na żywo.

Bransoletka jest precyzyjnie wykonana, z dbałością o szczegóły. Jestem pozytywnie zaskoczona.

30 czer 2021

***

,,Pierwsze zamówienie to prezent urodzinowy dla mnie! A co mam powiedzieć: Czysta radość - piękne kolczyki, pięknie zapakowane i super szybka dostawa! Drugie zamówienie dla dziewczyny mojego syna na rocznicę związku, mega hit. "

17 czer 2021

***

,,Bardzo piękna biżuteria, ślicznie wykonana. Obsługa sklepu bardzo miła, profesjonalna. Do tej pory myślałam, że ceny biżuterii Swarovskiego nie są dla mnie dostępne. A teraz za niezbyt wysoką cenę mam piękna biżuterię. Bardzo dziękuję. Na pewno będę stałą klientką i będę polecała koleżankom. Życzę firmie wszystkiego dobrego."

14 czer 2021

***

,,Witam, tylko krótka opinia ode mnie: Biżuteria z AnKa Biżuteria jest mega piękna, a jednym z urzekających szczegółów jest to, że kolczyki są tak lekkie i nadal bardzo stabilne. To nie sprawia, że przekłute uszy tak brzydko wiszą - wszyscy wpatrują się w kolczyki z fascynacją. Jestem teraz ciekawa, jak będzie wyglądała moja druga para, a także pierścionek, rzeczy właśnie zamówiłam. Pozdrawiam."

4 czer 2021

***

,,Trafiłem do AnKa Biżuteria przez internet i zamówiłem w sklepie internetowym srebrny łańcuszek. Dzięki atrakcyjnej prezentacji produktów i profesjonalnym zdjęciom, od razu zamówiłem wyszukaną biżuterię. Przede wszystkim uważam, że srebrny łańcuszek jest świetny, ponieważ można go nosić w tak wielu różnych wersjach i długościach, aby pasował do każdego elementu garderoby i dekoltu. Fajne opakowanie i wysoka jakość wykonania produktu nie pozostawiają nic do życzenia."

1 czer 2021

***

,,Biżuteria, którą zakupiłem spełniła moje oczekiwania. Wszystko staranie zabezpieczone. Paczka dotarła już na drugi dzień, czyli tak jak zostałem poinformowany. Co do samych zakupionych rzeczy, są bardzo ładne i wszystko się zgadza zgodnie z opisem, biżuteria starannie wykonana. Jestem również mile zaskoczony bardzo miłą obsługą. Na maila otrzymywałem wyczerpujące informacje na temat zamówienia oraz innych produktów, które mnie interesowały. Pozdrawiam Maciej"

22 maj 2021

***

,,Wielkie to szczęście mieć powiązaną pracę zawodową ze swoim zainteresowaniem czy hobby. Tak właśnie pracuje pani Ania. Ma czas porozmawiać i wysłuchać klientów, doradzić, a później  przygotować zamówienie. Lubię biżuterię z kamieni, a ostatnio jestem urzeczona lapisami lazuli. Maleńkie kolczyki, starannie wykonane ze srebra i lazurytów są moim następnym nabytkiem. O przesyłce zostałam powiadomiona, sprawnie przesyłka została mi doręczona. Bardzo dziękuję i polecam sklep Pani Ani, tym bardziej, że nie jest to moje pierwsze zamówienie. Bardzo dziękuję i polecam."

18 maj 2021

***

,,Jestem bardzo zadowolony z waszych usług, a szczególnie z pierścionka, który uznałem za świetny. Moja żona, której podarowałem pierścionek na urodziny, każdego dnia cieszy się tym pierścionkiem, który jest prosty, a jednocześnie wyjątkowo piękny. Na pewno w przyszłości wrócę do waszego sklepu i na pewno jeszcze coś kupię. Życzymy wszystkiego najlepszego dla waszego sklepu w tych trudnych czasach."

7 maj 2021

***

Polecam wszystkim sklep AnKa Biżuteria, przedmioty są bardzo ładne, starannie wykonane oraz jakość zapakowania danej wysyłki są rewelacyjne. Ja zamówiłam naszyjnik z kamieniem księżycowym, prezent fantastyczny. Przesyłka doszła na czas, a bardzo mi na tym zależało, obsługa sklepu bardzo sympatyczna miła oraz profesjonalna. Dziękuję

4 maj 2021


***

"Witam, sprzedający pomylił moje zamówienie naszyjnika i przysłał inny produkt. Po konsultacji otrzymałam rzeczową informację o pomyłce, a w ramach rekompensaty, następną expresową wysyłką wraz z zamówionym naszyjnikiem otrzymałam miły gratis. Bardzo miłe rozwiązanie problemu, polecam sprzedawcę, gdyby wszyscy tak reagowali, było by świetnie! :) Pozdrawiam."

19 kwie 2021

***

"Kolczyki wykonane z doskonałą precyzją, kontakt ze sklepem godny pochwały, szybciutko odpisują na maile, a czas wysyłki ekspresowy. Złożyłam zamówienie i kolczyki dostałam w ciągu dwóch dni! Bardzo dziękuje za niespodziankę w środku, bransoletki i kolczyki super się noszą :) Polecam gorąco!"

22 kwie 2021

***

,,Nie spodziewałam się, że pierścionek, który zamówiłam, będzie tak ślicznie wyglądał w rzeczywistości. Jestem pod dużym wrażeniem. Myślę o dalszych zakupach, estetyka oferowanych produktów w połączeniu z walorami wizualnymi na wysokim poziomie. W dodatku bardzo szybko otrzymałam przesyłkę, jestem bardzo zadowolona. Dziękuję "

 2 kwie 2021

 ***

 ,,Jestem więcej niż zadowolona. Płatność, czas dostawy i obsługa jest na najwyższym poziomie. Świetne doradztwo i fachowa pomoc była dla mnie miłym zaskoczeniem. Jakość produktów jest bardzo wysoka, moja bransoletka z granatem wygląda zjawiskowo, widać dużą dbałość o szczegóły, biżuteria była zapakowana w śliczne pudełeczko prezentowe idealne do przechowywania lub podarowania komuś na prezent. Polecam  ten sklep."

 8 kwie 2021

 ***

 ,,Obrazek Anioł Stróż jest dobrze wykonany, w 100% zgodny z opisem, był bardzo dobrze zapakowany w piękne pudełeczko, dotarł bez zarysowań. Cudowna pamiątka i piękna ozdoba do pokoju maluszka. Jestem bardzo zadowolona, polecam"

 3 kwie 2021

 ***

 ,,To już kolejny obrazek, który zamówiłam z tej strony. Jest wykonany bardzo starannie, wygląda cudnie. Grawer był w cenie obrazka, więc super. Bardzo szybka i bezproblemowa realizacja zamówienia, do tego bardzo przystępne ceny. Polecam"

 7 kwie 2021

 ***

,,Na stronę sklepu trafiłam przez internet (szukając dużej broszki). Jestem bardzo zadowolona z zakupu w sklepie ankabizuteria.pl. Broszka jest fantastyczna, bardzo dokładnie wykonana-cudeńko! Jeszcze ładniej się prezentuje niż na zdjęciu. Bardzo szybko dostarczona, ładnie zapakowana. Każdemu polecam ten sklep! Szybko, profesjonalnie i z bardzo dobrym kontaktem z klientem!"

26 marz 2021

***

,,Bardzo polecam ten sklep, niesamowita szybkość realizacji zamówień, świetne ceny i bardzo miła obsługa. Kolczyki są cudowne, a jakość wykonania bardzo wysoka. Dziękuję"

18 lut 2021

***

,,Bardzo uczciwy sprzedawca, zdjęcia pokazują dokładnie, jak wygląda biżuteria, czasami na żywo jest jeszcze piękniejsza. To już moje kolejne zakupy, za każdym razem jestem zadowolona, oby tak dalej :) Monika S."

12 gru 2020

***

,,Bardzo dziękuję za tak szybką przesyłkę, zależało mi na czasie. Sprzedawca dotrzymał obietnicy, paczka dotarła na drugi dzień. Łańcuszek celebrytka był prezentem dla mojej mamy, nie mogłam się zdecydować na konkretny model. Udzielono mi fachowej porady, biżuteria dotarła zapakowana w piękne pudełeczko prezentowe. Wszystko wysokiej jakości, Polecam. Gośka"

27 lis 2020

***

,Jakość i dobre ceny to rzadkość. W AnKa Biżuteria kupuję od lat, jeszcze nigdy się nie zawiodłam. Do tego można znaleźć zawsze coś oryginalnego, już nie kupuję biżuterii w sklepach stacjonarnych. A z taką obsługą jeszcze się nigdy nie spotkałam, pełen profesjonalizm. Na każde pytanie zawsze uzyskuję odpowiedź, a Pani Ania potrafi świetnie doradzić. Pozdrawiam stała klientka"

3 sie 2020

***

,,Trafiłam do waszego sklepu właśnie przez ten naszyjnik z krzyżykiem, wystawiony na allegro, ale po przejrzeniu waszej oferty sklepowej stwierdzam, że na naszyjniku się nie skończy :D piękna biżuteria i na każdą kieszeń :D pozdrawiam"

14 kwi 2020

***

,,Prześliczna celebrytka. Otrzymałam dzisiaj i jestem zachwycona. Wygląd i jakość wykonania bez zarzutu. Wczoraj wysłane dziś otrzymane. Super. Bardzo profesjonalna obsługa, dziękuję sprzedawcy. Już wybrałam kilka innych rzeczy i zamierzam robić tu zakupy częściej. POLECAM !"

8 kwi 2020

***

Bardzo pożądana i profesjonalna firma, transakcja przebiegła pomyślnie i mogę śmiało powiedzieć, że towar jest najwyższej klasy!! Trafiłam na wasz sklep przez wyszukiwarkę Google, macie bogatą ofertę z kamieniami naturalnymi. Dziękuję za piękną bransoletkę z granatem, jestem nią zachwycona. Polecam, 100% zadowolenia. Kamilka"

19 lut 2020

***

,,Witam, z zakupu jestem bardzo zadowolona, paczka bardzo szybko dotarła. Taką unikalną biżuterię i profesjonalną obsługę w sklepie cenię najbardziej: bransoletka jest przepiękna a biżuteria pięknie opakowana.

Bożena z Wrocławia"

26 sty 2020

***

,,Bardzo oryginalna broszka, bogate zdobienia, bursztyn wygląda pięknie do tej biżuterii. Wysoka jakość produktu, misterna dbałość o każdy detal. Na pewno polecę Wasz sklep znajomym, oby tak dalej. Polecam Mikiti"

12 gru 2019

***

,,Wykonanie i jakość użytych materiałów doskonała. Kolczyki srebrne przepięknie prezentują się na uszach. Przesyłka dostarczona bezproblemowo i błyskawicznie. Sklep naprawdę godny polecenia. "

4 gru 2019

***

,,Produkt elegancki, niepowtarzalny. Wyjątkowa bransoletka jest genialna w swojej prostocie i wzorze. Bardzo ładne opakowanie w gratisie, szybka dostawa i doskonały kontakt ze sprzedającym. Ceny bardzo przyzwoite, a jakość wysoka. Cenię sobie oryginalność, w waszym sklepie w każdej kategorii znalazłam coś, co chciała bym mieć :D Dziękuję i polecam, zakupoholiczka"

26 paz 2019

***

,,Przeglądałam biżuterie i na pierwszych stronach, pokazał mi się sklep AnKa biżuteria. Spodobał mi się, wyrób i weszłam na stronę. Lubię perły . Trafiłam w 10-tkę. Piękny, delikatny komplet srebrny, bardzo subtelny, kobiecy, nawet łańcuszek mi odpowiada. Elegancki i wyjątkowy. Sklep na 5+. Dokładne opisy produktu i szybka wysyłka. Dziękuje i pozdrawiam:) Marlenka z Wałbrzycha"

14 wrz 2019

***

pcymorek
Przesyłka szybko wysłana, wszystko super idealnie. Polecam sprzedającego na 100%
16 paź 2016

***

Opinie naszych klientów wyrażone w badaniu przeprowadzonym przez firmę zewnętrzną – data przeprowadzenia badania:

***

czekoladka1_2009Szybko, kolczyki przepiekne..oby wiecej bylo takich allegrowiczow:)Polecam w 100%06 wrz 2016

***

antystan

Doskonała transakcja. Niezwykle solidny i godzien zaufania Allegrowicz. Dziękuję bardzo i pozdrawiam serdecznie.

25 sie 2016

***

p_dominika 

Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar zgodny z opisem. szybka realizacja zamówienia. Polecam!

03 sie 2016

***

Dadzia78

Z przyjemnością wystawiam komentarz. Solidnie załatwiona transakcja. Wszystko w jak najlepszym porządku. Szczerze POLECAM! 100% satysfakcji.

27 lip 2016

***

alicja-a26

Z przyjemnością wystawiam pozytywny komentarz, miły i sprawny kontakt, uczciwe podejście do transakcji. Gorąco polecam tego allegrowicza DZIĘKUJĘ.

15 lip 2016

***

 

Tak piszą o nas klienci, którzy kupili naszą biżuterię na stronie sklepu ankabizuteria.pl:

***

"Witam serdecznie właśnie kurier przywiózł mi zamówiony naszyjnik srebrny z granatami i markazytami sensualna kobiecość jest przepiękny o takim marzyłam zapakowany w ślicznym eleganckim pudełkeczku jestem bardzo zadowolona i na pewno jeszcze będę zamawiać "

 ***

Komplet Biżuterii Srebrnej

"NAISERDECZNIEJSZE ŻYCZENIA; TĘCZOWYCH PISANEK,NA STOLE PYSZNOŚCI,MOKREGO DYNGUSA I WSPANIAŁYCH GOŚCI.ŻYCZY ZADOWOLONA Z ZAKUPÓW KLIJENTKA."
Written by: Kasia B.
Srebrna Biżuteria
Date published: 04/04/2015
5 / 5 stars
***
Sklep AnKa Biżuteria
"Znalazlam Panstwa w googlach szukaajac delikatnej biżuterii srebrnej, Państwa strona od razu wzbudziła moje zainteresowanie z równoczesnym zaufaniem, wszystkie informacje o wysylce cenie sa bardzo czytelne a zdjecia bardzo ładne. Rownie ważny był kontakt telefoniczny i rozmowa z właścicielką sklepu, ktora cierpliwie i kompletentnie opowiedziała o produkcie jednocześnie trafnie doradzajac. Ceny są niezwykle atrakcyjne, wczesniej kupowalam w Aparcie, ale ceny tam mają zbyt wysokie pomimo karty rabatowej ktorą dostalam. Jestem też pod wrazeniem opisów produktów, nie znalazlam tak profesjonalnego podejscia do produktów na zadnej stronie w internecie. Jestem niezmiernie zadowolona że znalazłam ta stronę ."
Written by: Izabela M.
Sklep z Biżuterią Srebrna
Date published: 03/03/2015
5 / 5 stars

 ***

 "Przesyłka dotarła. Pierścionek śliczny.  Pozdrawiam i życzę wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Bozego Narodzenia i nadchodzącego Nowego Roku 2015. "

Urszula K

 ***

Kamea

Dzień Dobry Pani Aniu!
Kamea już dotarła !!! Jest rzeczywiście tak misternie wykonana, jak pokazuje zdjęcie. Jest piękna! Jestem przekonana, że okaże się udanym prezentem. Bardzo gorąco Pani dziękuję! Życzę dużych obrotów i tak zadowolonych klientów jak ja jestem.Pozdrawiam, Anna W.
Written by: Anna W.
Wisiorek Keama
Date published: 21/07/2014
5 / 5 stars
***
Komplet Biżuterii Srebrnej z perełkami
Dzień dobry!
Komplet z perełkami dotarł do mnie wczoraj i musze przyznać, że jest jeszcze piękniejszy niż na zdjęciu. Jesetm bardzo zadowolona ze sposobu realizacji zamówienia i ekspresowej, bezproblemowej wysyłki. Pięknię dziękuję.Jeszcze wrócę do Pani sklepu, tymczasem pozdrawiam serdecznie!
Written by: Elżbieta Milewska
komplet srebrny
Date published: 10/05/2013
5 / 5 stars
***
srebrne kolczyki z kryształem górskim
Dzień dobry,wczoraj otrzymałam przesyłkę - nie spodziewałam się, że tak ekspresowo :) dziękuję.Kolczyki są śliczne - jeszcze ładniejsze, niż na zdjęciu. Bałam się troszkę, dlatego pytałam o możliwość zwrotu, bo zdarzyło mi się kupić biżuterię, która w internecie wyglądała super, a w rzeczywistości już mniej, ale w tym przypadku jest odwrotnie.Pozdrawiam serdecznie
Written by: Oga J.
kolczyki ze srebra
Date published: 04/17/2013
5 / 5 stars
***
Srebrny komplet z AnKa Biżuteria Autor opinii: Ula Chmiel, data przesłania: 14 Kwietnia. Biżuteria urzekająca pięknem! Paniu Aniu, właśnie odebrałam przesyłkę z "AnKa Biżuteria". Komplet jest przepiękny, ale pierścionek urzekł mnie najbardziej :) Polecam Pani idealny sklep internetowy z biżuterią srebrną, który warto regularnie odwiedzać. Ocena: 5

 ***

"Witam serdecznie,Przesyłka dotarła, bardzo dziękuję za szybką realizację i za piękny łańcuszek. :)

Z okazji zbliżających się Świąt Wielkiej Nocy, życzę Pani Wielu radosnych chwil, serdecznych spotkań rodzinnych i smacznego jajka.

Pozdrawiam

Janina" Marzec 2013

 ***

 "Szanowna Pani Aniu,

wszystko w porządku, kolczyki już wczoraj były w Krakowie :-) Są przepiękne. Jeszcze bardziej "eteryczne" i delikatniejsze niż myślałyśmy z siostrą. Ale to chyba dobrze. Przymiarka z sukienką też już była. Pięknie pasują do jej koronkowej góry. Siostra jest bardzo zadowolona zastanawia się tylko, czy nie są za delikatne, ale wg mnie minimalizm jest lepszy niż przesada jeśli chodzi o dodatki :-) 
Bardzo dziękuję za przemiły kontakt, błyskawiczną wysyłkę. I śliczne pudełeczko :-)Życzę wszystkiego dobrego.I "do usłyszenia" :-)
Pozdrawiam serdecznie

A.B. " Marzec 2013

 ***

 "Wasz sklep jest extra...jesteście wszędzie...Facebook, allegro, blog i forum...bardzo fajna strona - super..."  Joanna, Marzec 2013

 ***

 "Bardzo dziękuję , przesyłka dotarła dzisiaj , biżuteria piękna .Należność za przesyłkę przelałam na Pani konto wczoraj po  rozmowie tel.Pozdrawiam i z pewnością nie raz będę  Pani klientką ." Barbara, Marzec 2013

 *** 

"Pani Aniu!Bardzo mi sie podoba Pani sklepik i codziennie do niego zagladam. Co widac po zakupach w Pani sklepie. Jak zauwazyla Pani, juz zamowilam wisiorek, a teraz bransoletke. :) " Beata, Luty 2013

 ***

 "Pani Aniu,W piatek zlozylam kolejne zamowienie. Mam nadzieje, ze Pani jeszcze go nie wyslala. Bowiem mam ochote jeszcze na wisiorek z koralem/ulubiony moj kamien/"lisc Laurowy". Czy moge zamowic?" Beata, Styczeń 2013

 *** 

"widzialam wszystjie te rzeczy, poniekad najbardziej urzekly mnie kolczyki. Poniewaz bardzo lubie komplety to wezne wisiorek i bransoletke rowniez.  Pozdrawiam i zycze milego dnia" Urszula, Luty 2013

 ***

 "Pani Aniu, baaaaardzo dziekujęprzesyłka dotarła, dziś rano jeszcze przed pójściem do pracy pobiegłam więc po nia na pocztę i już jestem ubrana w biżuterie od Pani ... kolor jest idealny więc ciesze się, że takiego wyboru dokonałam ... jesli uda się Pani zdobyć jeszcze bransoletke w tych odcieniach to będzie super dziekuję też za gratisik :-) pozdrawiam serdeczne i życzę przy okazji szczęśliwych, spokojnych i rodzinnych Świąt i wszystkiego najlepszego na Nowy Rok" A.

<link rel="author" href="https://plus.google.com/u/0/117147702660380318883/posts" />

*** 

 "dziekuje ! Wlasnie otrzymalam przesylke od Pani kolczyki sa piekne.

Dziekuje rowniez ze pomogla mi Pani w dokonaniu wyboru! Teraz wiem jak dokonywac zakupow przez Paypela.

do uslyszenia z powazaniem Wioletta " 2012-11-24

 ***

 "Odebrałem przesyłkę od Pani – kamień piękny, pudełeczko – cudo! Bardzo dziękuję. Zapiszę Panią w „Ulubionych” na przyszłość. Pozdrawiam, Zbigniew " 

 ***

 "Komentarz: Bardzo dziękuję za szybką przesyłkę i miłą obsługę. Biżuteria jest w rzeczywistości dużo piękniejsza niż na zdjęciu:-) 

Nie spodziewałam się tego po tak niskiej cenie. Na pewno będę często zaglądać na stronę i polecać koleżankom. Pozdrawiam"

 ***

"Fachowa obsługa, oryginalny towar." 

 ***

"Tak, ponieważ wygląda prosto i estetycznie, ale przez to jest dodatkiem pasującym do wielu rzeczy"

 ***

"biżuteria jest wyjątkowa, w dobrej cenie, na każdą okazję a co najważniejsze ładniejsza niż na zdjęciu"

*** 

"Wspaniałe projekty biżuterii, ciekawe wzory, wspaniały kontakt ze sprzedawcą. Nic tylko wybierać, zamawiać i kupować... a później nosić i niech inni zielenieją z zazdrości...." 

 ***

 "sklep super,szybka realizacja zamówienia.polecam." 

 ***

 "Kupiłam kilka kompletów biżuterii i muszę przyznać, że spełniła moje oczekiwania. Dodam także iż obsługa jest bardzo sprawna a kontakt ze sprzedającą bardzo miły. Polecam wszystkim :)" 

 ***

 "Piękna biżuteria w korzystnych cenach. Jestem zadowolona z każdego zakupu w tym sklepie." 

 ***

 "Sklep jest profesjonalny szybko dostarcza towar do klienta można im zaufać polecam ponieważ mają swietną biżuterie, najlepszej jakości. Pozdrawiam" 

 ***

 "Tak, jestem bardzo zadowolony z dokonanych dotychczas zakupów." 

 ***

 "Efektowna, elegancka biżuteria na każdą okazję. Agnieszka" 

 ***

"Biżuteria oryginalna "

 ***

 "Bardzo miła i rzetelna obsługa. Towar znakomitej jakości.

Dodatkowy plus za doradztwo."

 ***

"Jestem bardzo zadowolony z zakupu biżuteri w Pani sklepie. Nie tylko jest piękna ale i nie spotykana."

 ***

 "Biżuteria, którą kupiłam w sklepie 753.pl jest oryginalna i elegancka, a także tańsza niż ta spotykana w sklepach jubilerskich." 

 ***

 "Bardzo miła i sprawna obsługa, bogata oferta produktów, konkurencyjne ceny. Serdecznie polecam!" 

 ***

 "Bardzo ładna, świetnie się prezentuje, zdjęcia wiernie oddają jej wygląd" 

 ***

 "Jestem bardzo zadowolony z obsługi sklepu. Dobry, przejrzysty serwis i bardzo szybka przesyłka. " 

 ***

"Duży wybór, ładne opakowania, biżuteria ładnie się prezentuje."

 ***

 "Nieszablonowa biżuteria, ciekawe wzory, każda kobieta znajdzie

coś dla siebie"

 ***

 "JUŻ POLECIŁAM :-)" 

 ***

 "Oryginalne wzornictwo, staranne wykonanie, zawsze pięknie zapakowane, profesjonalna i sympatyczna obsługa. Polecam wszystkim. " 

 ***

 "biżuteria ładnie wykonana, miły kontakt, szybka wysyłka" 

 ***

 "Biżuteria ma oryginalne wzory, w których ciekawie łączone są kamienie i bursztyn ze srebrem, a duży wybór sprawia, że każdy znajdzie coś dla siebie. " 

 ***

 "Sklep prezentuje ładną biżuterię, dostawa szybka, wybór produktów duży." 

 ***

 "Obsługa bardzo super, miła i profesjonalna. Reklamacja została uwzględniona natychmiast i na koszt firmy. polecam" 

 ***

 "polecilabym ja poniewaz ta bizuteria jest wyjatkowa, tworzona z pasja i wyobraźnia" 

 ***

 "Oryginalna i ciekawa biżuteria" 

*** 

"Juz dawno to zrobilam i kolezanka od jakiegos czasu tez kupuje bizuterie w Panstwa sklepie."

 ***

 "Ładna, oryginalna i niezbyt droga biżuteria POLECAM !!!" 

 ***

 "Jest bardzo ładna " 

 *** 

"Piękne i eleganckie produkty "z klasą" - na każdą okazję"

 ***

 "Ładna biżuteria, odpowiednia na ślub." 

 ***

 "Biżuteria z tego sklepu jest naprawdę najwyższej jakości. Naprawdę szczerze ją polecam." 

 ***

"solidne wyroby. "

 ***

"BIŻUTERIA SREBRNA JEST WYJĄTKOWA I KAŻDY ZNAJDZIE COŚ DLA SIEBIE. PRZYSTĘPNA CENA:)"

 ***

"Bardzo ładna bizuteria i szczerze polecam. Wyroby trwałe i ludzie zwracaja na nie uwagę"

 ***

"Zdecydowanie tak, ze wzgledu na wysoka jakość produktów, ladne opakowania, nietuzinkowe wzory i przystepna cene. Mysle ze strona internetowa wymaga nieco poprawek, nie jest bardzo czytelna i trudno znalezc powiazane ze soba produkty, generalnie trudno sie tam odnalezc. Powodzenia pani Aniu!"

 ***

 "polecam wszystkim a wydalem mysle ze sporo na zakupy ,doskonala obsluga ,szybka przesylka ,dobre ceny, latwy kontakt,powodzenia i pozdrowienia Aniu " 

 ***

 "Duży wybór i atrakcyjne ceny." 

 ***

 "Biżuteria Pani Ani jest bardzo stylowa i niepowtarzalna.Naprawdę ciężko jest o tak oryginalną biżuterie w jakimkolwiek sklepie " 

 ***

 "Sklep godny polecenia. Osobiście jestem bardzo zadowolona z zakupu. Kontakt oraz dostawa bez zarzutu. Jolka." 

 ***

 "stosunek jakość:cena = bez zastrzeżeń" 

 ***

 "ciekawy wybór, szybka dostawa miła obsługa " 

 ***

 "Tak oczywiście, biżuteria zakupiona w sklepie, jest dobrze zabezpieczona, nie posiada żadnych skaz. Gorąco polecam!" 

Anna Bizera
ul. Konwaliowa 231 Warszawa, Polska 22-098 PL
Phone: 785114550 Website: http://ankabizuteria.pl/

 ***

 "Już polecałam Państwa biżuterię znajomym i z tego co wiem są klientami już stałymi. " 

 ***

 "Towar zgodny z opisem.Super!!!"

*** 

"Piękna srebrna biżuteria w atrakcyjnych cenach. Każdy znajdzie coś dla siebie:)" 

 *** 

"jest w porzadku "

 ***

"Jestem zadowolona z zakupu, i już po ostatnim zakupie przeglądałam Państwa oferte na stronie internetowej. Pozdrawiam"

 ***

 "Kolia dotarla, jest sliczna.... dziekuje...

Marek H"

 ***

 * Są to opinie naszych klientów wyrażone w przeprowadzonym badaniu przez firmę zewnętrzną. 

***

Opinie naszych klientów wyrażone w badaniu przeprowadzonym przez firmę zewnętrzną – data przeprowadzenia badania:

 

Opinie naszych klientów z mediów społecznościowych:

=======================================================

Biżuteria jest ozdobą każdej stylizacji, może sprawić, że zwykły ubiór zamieni się w wyjątkową kreację. W naszym sklepie możesz znaleźć bogatą ofertę biżuterii złotej, srebrnej, a także pozłacanej żółtym i różowym złotem, oraz modną ze stali szlachetnej. Każdy produkt wykonany jest z najwyższą jakością, zadbano o to, by użyto tylko najlepszych materiałów do jej wykonania.

 

Nasza bogata oferta składa się z biżuterii srebrnej damskiej, biżuterii dla dzieci, biżuterii męskiej, dewocjonalia, kosmetyków z bursztynem, kartek ręcznie zdobionych oraz profesjonalnej pielęgnacji biżuterii. Każdy produkt zachwyca swoją niepowtarzalnością. Biżuteria będzie nie tylko świetnym pomysłem na prezent, ale także formą wyrażenia własnej osobowości, niezależnie od wieku, każdy znajdzie tutaj coś dla siebie.

 

Biżuteria z naszego sklepu zachwyca pięknymi projektami, dużą różnorodnością kamieni naturalnych i jubilerskich, oraz oryginalnością. Każdy produkt, zamieszczony na stronie odznacza się doskonałym wykonaniem, dbałością o najmniejszy szczegół oraz unikalnym charakterem, by był wyrazem elegancji i dobrego smaku. Naszą misją jest profesjonalne dostarczanie naszym klientom produktów i usług najwyższej jakości.

 

Bardzo dużym zainteresowaniem cieszy się kategoria ,,Nowości", zawiera najnowsze propozycje biżuteryjne, inspirowane najnowszymi trendami w modzie. Unikalne i wyjątkowe dodatki biżuteryjne, dzięki którym można zabłysnąć nie tylko na wyjątkowe okazje. Znajdziesz tutaj także subtelną biżuterię o klasycznych wzorach na co dzień, która będzie dopełnieniem każdej stylizacji.


Polecamy srebro, biżuterię srebrną ręcznie robioną oraz modne frywolitki - hand made ze złotych lub srebrnych nici (przeglądałam ofertę pobieżnie, ale nie trafiłam na nic takiego?). Kolczyki, korale, wisiorki, kolie, pierścionki, naszyjniki, bransolety i broszki oferowane na stronie cechują się wysoką jakością wykonania i niespotykaną klasą. Naszą misją jest profesjonalne dostarczanie naszym klientom produktów i usług najwyższej jakości.

Oferujemy srebrną biżuterię najwyższej klasy. Polecamy srebrne kolczyki, kolie z kamieniami naturalnymi Swarovski, pierścionki i zawieszki z koralem, wisiorki z perłami. Hitem są kolczyki z kamieniami Swarovski, pierścionki z granatami, wisiorki z markazytami, onyksem, ametystem, korale Lewanowicz (turkusowe zostały wykorzystane w serialu BrzydUla) oraz kolczyki srebrne Jennifer Lopez z kryształkami Swarovski.

Dużym zainteresowaniem cieszy się unikalna biżuteria srebrna z naturalnym bursztynem: korale z bursztynu bałtyckiego czy pierścionki lub wisiorki z bursztynem.

Jesteśmy otwarci na propozycje współpracy w zakresie poszerzania listy produktów, wspólnych akcji promocyjnych, nowych inicjatyw. Zapraszamy zarówno duże firmy, jak i osoby prowadzące działalność jednoosobową, a także osoby fizyczne.